Om Mini&Mokka

ForsideBørnetøjsbutik 0-8 år i horsens

Børnetøjsbutik 0-8 år i Horsens

Mini&Mokka er en hyggelig børnebutik i Horsens centrum. Vi fører babytøj og børnetøj til aldersgruppen 0-8 år. Vi sælger også bamser, musikinstrumenter og sangbøger til børn samt et lille nøje udvalgt sortiment af legetøj.  

Skal du bruge en barsels- eller dåbsgave har vi gavekurve, som du enten selv sammensætter eller vælger færdigpakket. Hvis du har brug for at amme eller pusle eller blot trænger til en pause, kan du sætte dig tilrette i Kaffebaren, og nyde vores udvalg af kaffe og te.

kortbetaling

Børnetøjsbutik

Design, kvalitet og sundhed i centrum

Vores sortiment af børnetøj er nøje udvalgt blandt danske og internationale designer-brands. Vi elsker den skønne skandinaviske stil hos Okker-Gokker, Wheat og Hjorth Cph og det finurlige hollandske design fra 4FunkyFlavours. Vi vil også gerne kunne vise dig nyt og anderledes design, som du ikke finder alle andre steder – se f.eks. skønne Postyr og Bock Cph.  

Det er samtidigt vigtigt for os at lægge vægt på sundhed, bæredygtighed og økologi. Derfor sørger vi for at udvælge tøj og produkter som, så vidt muligt, opfylder kravene for en række mærker og certificeringer. Herunder økologi, Oeko-tex og fairtrade. 

Ny Butik i Hestedamsgade 6

Vi er flyttet fra nr. 18 til nr. 6 i nye, større lokaler. Kom og besøg butikken og ikke minst vores nye forbedrede kaffebar. mini&mokka er en hyggelig lille babytøjsbutik i Horsens. Vi har børnetøj og tilbehør som bamser, musikinstrumenter og legetøj. Find os på Hestedamsgade i Horsens centrum

Den hyggeligste specialbutik i Horsens

Du finder os på Hestedamsgade i det gamle læderhuset. Specialbutikken ligger lige midt i byen, på en sidegade til strøget – Søndergade. Du kan køre hertil i bil indtil kl 11.00, hvorefter gaden bliver til gågade.

Der er gode parkeringsmuligheder få meter fra butikken – på Svanes Torv, samt ved Mælketorvet – alle inden for kort gåafstand. Ligeledes ligger vi klods op ad Latinerkvarteret, hvor du finder masser af hyggelige caféer og restauranter.

 

Kan vi hjælpe?

Ring til os: Tirsdag - onsdag 10-16.30 Torsdag - fredag 10-18.00 Lørdag 10-14

+45 51 93 85 48