Kontaktoplysninger

  • Telefon:  +45 51 93 85 48 (10:00-16:00 på hverdage.)
  • Email: info@miniogmokka.dk (besvares inden for 3 timer på hverdage.)
  • Adresse:  Vestergade 50, 8732 Hovedgård (henvendelse på adressen kun efter aftale.)
  • CVR: 35486461.e-maerke-smalt-gradient-91x27

 

Mor og barn

Om miniogmokka.dk

Hej, jeg hedder Charlotte, og det er mig, der pakker din ordre, snakker med dig i telefonen, svarer på din mail og passer Facebook- og instagram-profilen. Her er ingen indviklede kommunikationsveje. Alt, hvad der foregår i Mini&Mokka går igennem mig. Og hvem er jeg så? Jeg er midt i 30’erne, uddannet cand.mag. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og har undervist i musik for både børn og voksne. Med en passion for musik og en god portion baggrundsviden, er mit mål at skabe en platform med Danmarks største udvalg af instrumenter til børn. Samtidig skal siden også være et forum til formidling af specialiseret viden om musikinstrumenternes egenskaber og fordele for barnets udvikling og musikudøvelsens gavnlige effekt generelt. Ud over mig selv er der tre vigtige sparringspartnere i foretagendet; min mand, Thomas, og vores to børn, Birk og Alma. Alle tre bidrager med lige præcis det, de kan. Thomas er også musikuddannet og musiklærer på Odder Højskole, og ungerne er ret skrappe til hands-on test af alle de skønne instrumenter.

Hos Mini&Mokka får du personlig betjening, og du kan altid søge råd og vejledning og henvende dig med spørgsmål, forespørgsler eller lignende. Jeg vil meget gerne have input fra mine kunder, så hvis du er på udkig efter en bestemt vare, som jeg endnu ikke fører, eller du mangler en god idé til en gave, så ring eller skriv.

Historien bag butikken

Hvorfor hedder butikken Mini&Mokka? Og hvorfor er der en outlet med børnetøj og legetøj? Det begyndte alt sammen i 2013, hvor jeg åbnede en lille børnetøjsbutik i Horsens midtby. Butikken havde også en lille kaffebar, hvor man kunne sidde og amme eller bare tage en slapper i hyggelige omgivelser – deraf navnet Mini&Mokka. I 2015 måtte jeg dog erkende, at i et hårdt prøvet børnetøjsmarked og med lille Alma på vej, var tiden og pengene ikke til at holde den fysiske butik kørende. Men passionen for musikken og glæden ved det selvstændige arbejdsliv holdt netbutikken kørende – nu med fokus på musikinstrumenter til børn. Nu arbejder jeg hjemmefra, hvilket også har givet større frihed og overskud i et familieliv med to små børn.

 

Til kassen